488,00 лв
На склад 2 бр НОВО
ДОСТАВКА: 3-5 работни дни

Основни характеристики

Марка AMAZFIT
Колекция GTR 4
Модел A2166-RG
Гаранция 2 години
Цвят черна / сива
Водоустойчивост 50M/5ATM
Стъкло gorilla glass
Спортни режими 154
Съвместимост IOS / Android
Резолюция на екрана 466x466 px
Дисплей тъчскрийн / AMOLED
Капацитет на батерията 475 mAh
Издръжливост на батерията - стандартен режим (дни) 14-24
Вътрешна памет 2 GB
Поддържани сателитни системи GPS / GLONASS / Beidou / Galileo / QZSS
Издръжливост на батерията с включен gps (в часовника) 25-44
Предназначение мъжки
Тип smart
Тегло 25 g

КАИШКА

Материал текстил

КОРПУС

Материал алуминий
Форма кръгли
Диаметър 46 mm
Дебелина 10,6 mm

Опаковка

 • оригинална опаковка AMAZFIT
 • официална гаранция

Функции

Bluetooth обаждане, Ежедневен аларма, Дихателни упражнения, GPS навигация, GPS tracking, калориметър, крачкомер, Измерване на кислорода в кръвта, Измерване на стрес, Мониторинг на съня, Нотификации, прогноза за времето, Променящ се дизайн на циферблата , Измерване на сърдечната дейност, Recovery Time (време за възстановяване), Route back, smartwatch, Спортни режими, Хронограф, Анализ на тренировка, Функции за тренировка, Предупреждение за бездействие, VO2 MAX
Подробно описание на функциите

Защо да пазарувате в IRISIMO

 • Оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз
 • Собствен склад
 • Професионално обучен персонал
 • Присъстваме на пазара почти 20 години
 • Експресна доставка
 • Безплатно скъсяване на верижка
 • Ние сме магазин, проверен от клиентите
 • Гравиране и подаръчно опаковане
 • Безплатно послание
 • Лесна замяна и връщане на стоки
 • Безплатни бонус услуги към определени продукти
 • Предлагане на ексклузивни стоки
 • Безопасни онлайн плащания
why_us

Подробно описание на функциите

Материал на корпуса: алуминий

Материал на каишката: текстил

Каишка, изработена от текстил. Тя е лека и се адаптира добре към китката.

Bluetooth обаждане

Провеждате или приемате обаждания директно от вашия часовник. Благодарение на вградения репродуктор и микрофон часовникът замества безжичното hands-free и по този начин ръцете ви ще бъдат свободни и можете изцяло да се съсредоточите върху дейността, която извършвате.

Ежедневен аларма

Алармата се повтаря всеки ден в определен час.

Дихателни упражнения

Намалете напрежението и понижете нивото на стрес. Пуснете си дихателните упражнения, следвайте инструкциите върху дисплея на часовника и ще се чувствате много по-добре.

GPS навигация

Часовниците са оборудвани с GPS навигация

GPS tracking

Директно в часовника можете да си пуснете желаната спортна дейност и след приключването й можете да видите цялото й протичане на картата в приложението благодарение на GPS.

калориметър

Часовници изчисляват консумацията на калории по време на тренировка.

крачкомер

Сензорна спортна функция, използваща вграден триаксиален акселерометър. Крачкомерът може да се пусне ръчно или автоматично, когато започнете да ходите или бягате. Върху дисплея се показва общият брой крачки за час, като можете да настроите общо от 1000 до 50 000 крачки, и когато постигнете вашия избор, ще бъдете уведомени за това със звуков сигнал. Върху циферблата на часовника се показва и протичането на ходенето, предупреждавайки за недостатъчна активност.

Измерване на кислорода в кръвта

Измерване на стрес

Мониторинг на съня

След активиране следи и записва избраните телесни функции по време на спане. Въз основа на запаметените данни от сензора за движение и сензора за сърдечен ритъм, в приложението може да се анализира протичането и качеството на съня, както и да се установи приблизителната причина на сутрешната умора.

Нотификации

Смарт часовниците умеят да ви предупредят със звуков сигнал за получено съобщение или събитие. Нотификациите може да се настроят за социални мрежи, SMS, имейл, апликации, календар и аларма.

прогноза за времето

Часовниците умеят въз основа на промените на атмосферното налягане, да предскажат времето за следващите няколко часа.

Променящ се дизайн на циферблата

Променяйте вида на циферблата лесно и бързо. Възможностите са почти неограничени и зависи само от Вас, дали ще изберете любима снимка или дизайн с циферблат на луксозен часовник.

Измерване на сърдечната дейност

С помощта на вградения оптичен сензор се следи сърдечната дейност до максимум 220 удара в минута. Може да се отчита и показва актуалната сърдечна честота, която е основата за определяне на целевата честота, оценката на минималната и максималната честота, графичната индикация на зоната на актуалната честота и графическото изображение на протичането на сърдечната дейност.

Recovery Time (време за възстановяване)

Времето за възстановяване е приблизителна оценка, колко дълго след натоварването ще трае възстановяването на вашия организъм за обновяването на силите до пълното възстановяване и кога ще бъдете готови за натоварване с пълна сила в рамките на Вашето ниво на физическа способност. Времето се базира на продължителността и интензитета на натоварването и също на натрупаната обща умора от предходните тренировъчни единици. Времето за регенерация на силите изхожда от данните от отделните тренировъчни единици и се взема предвид и действителността от предишната тренировка още преди пълното възстановяване на организма.

Route back

Когато пуснете функцията Route back в началото на тренировката или разходката сред природата, часовникът запаметява маршрута, който сте изминали, и надеждно ще ви доведе обратно до мястото, от което сте тръгнали.

smartwatch

Часовникът чрез Bluetooth синхронизирате с устройства, работещи под системата Android и IOS.

Спортни режими

Хронограф

Хронографът дава възможност да се измерват интервали от време.

Анализ на тренировка

Изобразяване на подробни данни за тренировката, включително състоянието на упражненията, протичането и напредъка на фитнес активността, развитие на тренировъчното натоварване, VO2MAX и изчисление на приблизителното време за регенерация на организма.

Функции за тренировка

Цялостният набор от полезни функции включа показване на изминалото разстояние, скоростта, темпото на движението и множество други стойности, изчислени въз основа на данни, получени от GPS и акселерометъра. Функциите предоставят преглед на времето (изминало време, време на обиколката, дължина на обиколката, средна скорост), надморската височина (кумулативно изкачване, кумулативно спускане, скорост на изкачването/спускането), изгорените калории и сърдечната честота.

Предупреждение за бездействие

Въз основа на данните, получени от сензорите за движение, часовникът предупреждава за необходимостта от извършване на дейност така, че да постигнете планирания енергиен разход.

VO2 MAX

VO2 MAX, или и максималната скорост на консумация на кислород е един от най-важните показатели на аеробната мощност. Отчита се като относителна скорост, която показва количеството консумиран кислород в милилитри на килограм телесно тегло в минута. Колкото по-висока е стойността, толкова повече кислород отива в мускулите.

Водоустойчивост: 50M/5ATM

"Часовницис с означена водоустойчивост 50М/5ATM са предназначени за случаен контакт с вода (измиване на автомобила, дъжд), за повърхно плуване без потапяне. 50M/5ATM означава степента на водоустойчивост, стандартизирани по норма ISO 2281. ISO тестовете включват температурни промени, дълбочина, налягане (вода, въздух) по различно време в покой и при манипулация с оперативната част на часовника."

Стъкло: gorilla glass

Стъкълцата на американската компания Corning са изключително устойчиви на надраскване, драскотини и също така постигат отлични резултати в устойчивост на напукване. Техните свойства постоянно се подобряват. В момента топ моделът е стъклото Gorilla Glass Victus, което се справя с падане от 2 метра височина без увреждане.

Оценете този продукт

За сега никакви оценки.

Имам въпрос относно продукта

За сега никакви въпроси.

На връщане на стоката имате 30 дневен срок от връчването му. Ако се случи, че продукта, който сте поръчали от нас не е по ваш вкус, или поради някаква причина не ви удовлетворява, без риск можете да ни го изпратите обратно.

Веднага след получаването на стоката, която сте решили да върнете, ще проверим нейното състояние и ако продуктът не показва следи от носене, не е повреден и неговата опаковка  е камплектна, ще пристъпиме към връщане на парите на банковата ви сметка. Ако стоката не е върната в оригиналната опаковка, с липсващи документи и етикети, на нея са забележими следи от употреба или е повредена по друг начин, запазваме си правото да откажем връщането на дадената стока.

Моля, обърнете внимание, че разходите свързани с доставката на стоката на нашия адрес, се заплащат от клиента. За щети или загуба на стоката по време на превоза, нашата компания не носи последствия. Затова винаги, заради евентуална рекламация към превозвача, запазете пощенската разписка от пратката.