118,00 лв
79,00 лв
последна бройка в наличност Акция
ДОСТАВКА: 3-5 работни дни

Първо проверете, след това заплатете. Всяка пратка от нашия магазин можете да отворите директно пред куриера и да проверите съдържанието ѝ още преди да я приемете. Тази възможност важи само за начин на доставка ECONT - куриер.

Получавате безплатна VIP услуга за този продукт. Услугата включва специална грижа. Отидете до точната формулировка на условията.

Намери ли сте по-добра цена? Ние ще Ви направим предложение

Основни характеристики

Марка DISNEY
Колекция MICKEY MINNIE
Модел D5308MY
Гаранция 2 години
Цвят синя
Захранване батерия
Водоустойчивост 30M/3ATM
Стъкло минерално
Предназначение детски
Тип със стрелки
Тегло 32 g

КАИШКА

Материал синтетично
Тип закопчаване Стандартно закопчаване
Големина 14,5-19,5 cm
Ширина 16-14 mm

КОРПУС

Цвят на корпуса сребърен тон
Форма кръгли
Диаметър 33 mm
Дебелина 9 mm

Опаковка

  • оригинална опаковка DISNEY
  • официална гаранция
  • кърпичка за почистване безплатно

Подробно описание на функциите

Захранване: батерия

Часовникът се захранва от батерия.

Материал на каишката: синтетично

Синтетичните каишки на часовниците са компромис между каишките от пластмаса и тези от кожа. Обикновено се състоят от два взаимосвързани слоеве на различни синтетични материали (изкуствена кожа, гума, полимери), като долният слой е приятен на допир, а горният е по-устойчив на износване и създава дизайна на каишката. Главното предимство на синтетичните каишки е практичната комбинация на свойствата, каквито каишките, изработени от един материал, не може да постигнат.

Водоустойчивост: 30M/3ATM

"Часовници с означена водоустойчивост 30М/3ATM са предназначени за случаен контакт с вода (измиване на автомобила, дъжд). 30M/3ATM означава степента на водоустойчивост, стандартизирани по норма ISO 2281. ISO тестовете включват температурни промени, дълбочина, налягане (вода, въздух) по различно време в покой и при манипулация с оперативната част на часовника."

Стъкло: минерално

В момента се касае за най-разпространения тип часовникарско стъкло. То е изключително твърдо и има високо съдържание на силиций, благодарение на което sa  е изключително устойчиво на надраскване и износване. Но това обаче не означава, че е изцяло устойчиво на надраскване.

Тип закопчаване: Стандартно закопчаване

Най-разпространеният начин за закопчаване, което се използва предимно при кожени и силиконови каишки. Закопчалката просто закопчете в желагтелния отвор според нуждата.

Оценете този продукт

За сега никакви оценки.

Имам въпрос относно продукта

За сега никакви въпроси.

На връщане на стоката имате 30 дневен срок от връчването му. Ако се случи, че продукта, който сте поръчали от нас не е по ваш вкус, или поради някаква причина не ви удовлетворява, без риск можете да ни го изпратите обратно.

Веднага след получаването на стоката, която сте решили да върнете, ще проверим нейното състояние и ако продуктът не показва следи от носене, не е повреден и неговата опаковка  е камплектна, ще пристъпиме към връщане на парите на банковата ви сметка. Ако стоката не е върната в оригиналната опаковка, с липсващи документи и етикети, на нея са забележими следи от употреба или е повредена по друг начин, запазваме си правото да откажем връщането на дадената стока.

Моля, обърнете внимание, че разходите свързани с доставката на стоката на нашия адрес, се заплащат от клиента. За щети или загуба на стоката по време на превоза, нашата компания не носи последствия. Затова винаги, заради евентуална рекламация към превозвача, запазете пощенската разписка от пратката.