Неактивен

В момента този продукт не е в наличност. Ако проявявате интерес за него, свържете се с нас на info@irisimo.bg или чрез формуляр за контакт. Ние ще проверим наличността и ще се свържем с вас.

Може да Ви заинтригува:

Основни характеристики

Марка FOSSIL
Колекция Smartwatches
Модел FTW4012
Цвят сива
Захранване USB зареждане
Водоустойчивост 30M/3ATM
Стъкло минерално
Предназначение мъжки
Тип дигитални

верижка

Материал неръждаема стомана
Ширина 22 mm
Приспособяване дължината на верижката е безплатно
Как правилно да измервате обиколката на китката?

КОРПУС

Материал неръждаема стомана
Диаметър 45 mm
Дебелина 13 mm
Форма кръгли

Опаковка

  • оригинална опаковка FOSSIL
  • официална гаранция
  • кърпичка за почистване безплатно

Функции

Аларма, Автоматична часова зона, Custom goal tracking, Google Pay, Капацитивен сензорен дисплей , LED осветление, Микрофон, Наблюдаване на активността, Music Control, Music Storage, Споделян GPS, Нотификации, Променящ се дизайн на циферблата , Бързо USB зареждане, Мониторинг на сърдечната дейност , smartwatch, Хронограф
Подробно описание на функциите

Подробно описание на функциите

Материал на корпуса: неръждаема стомана

Неръждаема стомана 316L (Stainless steel) е много издръжлив материал, който не може да бъде практически унищожен. Е твърда (не се огъва, и не се чупи), цветно стабилна, антиалергична (не реагира с телесни течности и затова не освобождава в кожата и тялото никакви метални елементи) и има антикорозионна повърхност (повърхността е устойчива на окисляване и корозия. Също така е устойчива в сладка и солена вода).

Захранване: USB зареждане


Акумулаторът на часовника се зарежда чрез кабел с USB конектор. Като източникът на енергия можете да използвате мрежово зарядно, лаптоп или външна батерия.

Материал на верижката: неръждаема стомана

Неръждаема стомана 316L (Stainless steel) е много издръжлив материал, който не може да бъде практически унищожен. Е твърд (не се огъва, и не се чупи), цветно стабилен, антиалергичен (не реагира с телесни течности и затова не освобождава в кожата и тялото никакви метални елементи) и има антикорозионна повърхност (повърхността е устойчива на окисляване и корозия. Също така е устойчив в сладка и солена вода).

Аларма

Част от часовника е будилник, който може да се настрои на различни времена. При активация будилникът звъни.

Автоматична часова зона

Следенето на часа е работа на пълен работен ден, която оставете по-добре на апликацията на. Винаги посочва точното местно време независимо колко часови зони ще преминете.

Custom goal tracking

Определете си каквато и да е било цел (режим на пиене на вода, спортуване и пр.) и следете, как я изпълнявате.

Google Pay

Иновативен начин на плащане на компания Google LLC. За плащане на стоката или услугата не ви е необходимо портмоне или платежна карта, достатъчен ви е часовник и предлагане на тази услуга от вашата банка.

Капацитивен сензорен дисплей

Управлявайте часовника също като вашия смартфон. Разглеждайте менюто и пишете съобщения директно с пръсти.

LED осветление

Използвайте дисплея на часовника като авариен фенер за осветляване на малки помещения. 

Микрофон

Управлявайте часовника с гласови команди с помощта на вграден микрофон. 

Наблюдаване на активността

Проследявайте вашата дейност и получавайте актуални информации за броя изминали крачки, изминалото разстояние и изгорелите калории.

Music Control

С часовниците имате по всяко време и на всякъде мигновен достъп до вашата любима музика. Натиснете бутона пусни и се потопете в тоновете, които ще повлияят върху вашите мисли, усещания и дейности.

Music Storage

Носете вашата музикална колекция и музикалните апликации винаги със себе си благодарение на мястото за съхраняване с размер до 4 GB.

Споделян GPS

Оставете се да бъдете навигирани и разстоянието до целта да бъде изчислена с помощта на вградения GPS чип.

Нотификации

Смарт часовниците умеят да ви предупредят със звуков сигнал за получено съобщение или събитие. Нотификациите може да се настроят за социални мрежи, SMS, имейл, апликации, календар и аларма.

Променящ се дизайн на циферблата

Променяйте вида на циферблата лесно и бързо. Възможностите са почти неограничени и зависи само от Вас, дали ще изберете любима снимка или дизайн с циферблат на луксозен часовник.

Бързо USB зареждане

Можете да заредите часовника почти навсякъде и изключително бързо. USB зарядното с магнитен конектор ще зареди li-ion акумулатора до 80 % от капацитета му до един час. 

Мониторинг на сърдечната дейност

Часовникът може да се превърне във Ваш личен треньор. По време на всяка ваша дейност или тренировка автоматично измерва Вашата сърдечна дейност.

smartwatch

Часовникът чрез Bluetooth синхронизирате с устройства, работещи под системата Android и IOS.

Хронограф

Хронографът дава възможност да се измерват интервали от време.

Водоустойчивост: 30M/3ATM

"Часовници с означена водоустойчивост 30М/3ATM са предназначени за случаен контакт с вода (измиване на автомобила, дъжд). 30M/3ATM означава степента на водоустойчивост, стандартизирани по норма ISO 2281. ISO тестовете включват температурни промени, дълбочина, налягане (вода, въздух) по различно време в покой и при манипулация с оперативната част на часовника."

Стъкло: минерално

В момента се касае за най-разпространения тип часовникарско стъкло. То е изключително твърдо и има високо съдържание на силиций, благодарение на което sa  е изключително устойчиво на надраскване и износване. Но това обаче не означава, че е изцяло устойчиво на надраскване.

Оценете този продукт

За сега никакви оценки.

Имам въпрос относно продукта

За сега никакви въпроси.

На връщане на стоката имате 30 дневен срок от връчването му. Ако се случи, че продукта, който сте поръчали от нас не е по ваш вкус, или поради някаква причина не ви удовлетворява, без риск можете да ни го изпратите обратно.

Веднага след получаването на стоката, която сте решили да върнете, ще проверим нейното състояние и ако продуктът не показва следи от носене, не е повреден и неговата опаковка  е камплектна, ще пристъпиме към връщане на парите на банковата ви сметка. Ако стоката не е върната в оригиналната опаковка, с липсващи документи и етикети, на нея са забележими следи от употреба или е повредена по друг начин, запазваме си правото да откажем връщането на дадената стока.

Моля, обърнете внимание, че разходите свързани с доставката на стоката на нашия адрес, се заплащат от клиента. За щети или загуба на стоката по време на превоза, нашата компания не носи последствия. Затова винаги, заради евентуална рекламация към превозвача, запазете пощенската разписка от пратката.