Неактивен

В момента този продукт не е в наличност. Ако проявявате интерес за него, свържете се с нас на info@irisimo.bg или чрез формуляр за контакт. Ние ще проверим наличността и ще се свържем с вас.

Може да Ви заинтригува:

Основни характеристики

Марка GUESS
Колекция UPTOWN
Модел HWPG7301780-BRO
Гаранция 2 години
Размер малка (не събира формат A4)
Вид Crossbody
Тип през рамо
Цвят кафява
Fastening метална закопчалка
Материал полиуретан
Материал на хастара текстил
Предназначение дамски
Тегло 402 g

Размери

Минимална дължина на презрамката 110 cm
Максимална дължина на презрамката 130 cm
Дължина 23 cm
Височина 13 cm
Ширина 9,5 cm

Друга информация

Крачета по дъното не
Премахваща се презрамка не
Брой отделения 1
Брой универсални отделения 3
23 cm 13 cm 9,5 cm

Оценете този продукт

За сега никакви оценки.

Имам въпрос относно продукта

За сега никакви въпроси.

На връщане на стоката имате 30 дневен срок от връчването му. Ако се случи, че продукта, който сте поръчали от нас не е по ваш вкус, или поради някаква причина не ви удовлетворява, без риск можете да ни го изпратите обратно.

Веднага след получаването на стоката, която сте решили да върнете, ще проверим нейното състояние и ако продуктът не показва следи от носене, не е повреден и неговата опаковка  е камплектна, ще пристъпиме към връщане на парите на банковата ви сметка. Ако стоката не е върната в оригиналната опаковка, с липсващи документи и етикети, на нея са забележими следи от употреба или е повредена по друг начин, запазваме си правото да откажем връщането на дадената стока.

Моля, обърнете внимание, че разходите свързани с доставката на стоката на нашия адрес, се заплащат от клиента. За щети или загуба на стоката по време на превоза, нашата компания не носи последствия. Затова винаги, заради евентуална рекламация към превозвача, запазете пощенската разписка от пратката.