Да бъдем внимателни, но да не забравяме да се радваме 😷🙂 Все още сме там за вас! Научете повече

144,00 лв
106,00 лв
последна бройка в наличност
ДОСТАВКА: 3-5 работни дни

Първо проверете, след това заплатете. Всяка пратка от нашия магазин можете да отворите директно пред куриера и да проверите съдържанието ѝ още преди да я приемете.

Намери ли сте по-добра цена? Ние ще Ви направим предложение

Основни характеристики

Марка GUESS
Колекция BRIGHTSIDE
Модел SWTG75804600-POP
Цвят червена
Брой отделения за банкноти 3
Брой отделения за карти 12
Брой отделения за монети 2
Брой универсални отделения 2
Материал синтетично
Предназначение дамски
Широчина 10,5 cm
Дължина 20,5 cm
Тегло 275 g

Оценете този продукт

За сега никакви оценки.

Имам въпрос относно продукта

За сега никакви въпроси.

На връщане на стоката имате 30 дневен срок от връчването му. Ако се случи, че продукта, който сте поръчали от нас не е по ваш вкус, или поради някаква причина не ви удовлетворява, без риск можете да ни го изпратите обратно.

Веднага след получаването на стоката, която сте решили да върнете, ще проверим нейното състояние и ако продуктът не показва следи от носене, не е повреден и неговата опаковка  е камплектна, ще пристъпиме към връщане на парите на банковата ви сметка. Ако стоката не е върната в оригиналната опаковка, с липсващи документи и етикети, на нея са забележими следи от употреба или е повредена по друг начин, запазваме си правото да откажем връщането на дадената стока.

Моля, обърнете внимание, че разходите свързани с доставката на стоката на нашия адрес, се заплащат от клиента. За щети или загуба на стоката по време на превоза, нашата компания не носи последствия. Затова винаги, заради евентуална рекламация към превозвача, запазете пощенската разписка от пратката.