850,00 лв
На склад 5+ бр НОВО
ДОСТАВКА: 3-5 работни дни

Основни характеристики

Марка HUAWEI
Колекция HUAWEI WATCH D
Модел 55029508
Гаранция 2 години
Цвят черна
Захранване безжично захранване
Водоустойчивост 30M/3ATM
Стъкло gorilla glass
Спортни режими >70
Съвместимост IOS / Android
Резолюция на екрана 456x280 px
Дисплей тъчскрийн / AMOLED
Капацитет на батерията 451 mAh
Издръжливост на батерията - стандартен режим (дни) 7
Поддържани сателитни системи GPS / GLONASS / Beidou / Galileo / QZSS
Предназначение унисекс
Тип smart
Тегло 464 g

КАИШКА

Материал пластмаса
Големина 13-20 cm

КОРПУС

Цвят на корпуса черен тон
Материал алуминий
Форма квадратни
Дебелина 13,6 mm
Широчина на калъфа 38 mm
Дължина на калъфа 51 mm

Опаковка

  • оригинална опаковка HUAWEI
  • официална гаранция

Функции

Ежедневен аларма, GPS tracking, калориметър, крачкомер, Механично измерване на кръвното налягане, Измерване на ЕКГ, Измерване на кислорода в кръвта, Измерване на стрес, Измерване на телесната температура, Мониторинг на съня, Нотификации, Измерване на сърдечната дейност, прогноза за времето, smartwatch, Хронограф, Предупреждение за бездействие, Предупреждение за питеен режим
Подробно описание на функциите

Подробно описание на функциите

Материал на корпуса: алуминий

Захранване: безжично захранване

Материал на каишката: пластмаса

Повечето от каучук, смола или силикон. Този тип каишка се характеризира с висока еластичност, е антиалергична, водоустойчива и не абсорбира потта. Не е хладна и добре се адаптира към китката.

Ежедневен аларма

Алармата се повтаря всеки ден в определен час.

GPS tracking

Директно в часовника можете да си пуснете желаната спортна дейност и след приключването й можете да видите цялото й протичане на картата в приложението благодарение на GPS.

калориметър

Часовници изчисляват консумацията на калории по време на тренировка.

крачкомер

Сензорна спортна функция, използваща вграден триаксиален акселерометър. Крачкомерът може да се пусне ръчно или автоматично, когато започнете да ходите или бягате. Върху дисплея се показва общият брой крачки за час, като можете да настроите общо от 1000 до 50 000 крачки, и когато постигнете вашия избор, ще бъдете уведомени за това със звуков сигнал. Върху циферблата на часовника се показва и протичането на ходенето, предупреждавайки за недостатъчна активност.

Механично измерване на кръвното налягане

Измерете кръвното налягане като професионалист. С помощта на механични компоненти, вградени в макромолекулната каишка, и собствения алгоритъм TruBP™ на HUAWEI, се постига висока точност на измерените резултати, еквивалентна на толеранс от ±3 mm върху живачен стълб. Надуването на въздушната възглавница може да се контролира ръчно или автоматично, по зададен график, благодарение на което ще получите безпристрастна картина на кръвното си налягане и неговите тенденции.

Измерване на ЕКГ

Проверете как работи сърцето ви. Функцията ЕКГ използва комбинация от оптичен сензор и електрокардиограма. Процесът на измерване отнема около 30 секунди. Можете да видите графиката на измерената сърдечна дейност в свързания смартфон.

Измерване на кислорода в кръвта

Измерване на стрес

Измерване на телесната температура

Мониторинг на съня

След активиране следи и записва избраните телесни функции по време на спане. Въз основа на запаметените данни от сензора за движение и сензора за сърдечен ритъм, в приложението може да се анализира протичането и качеството на съня, както и да се установи приблизителната причина на сутрешната умора.

Нотификации

Смарт часовниците умеят да ви предупредят със звуков сигнал за получено съобщение или събитие. Нотификациите може да се настроят за социални мрежи, SMS, имейл, апликации, календар и аларма.

Измерване на сърдечната дейност

С помощта на вградения оптичен сензор се следи сърдечната дейност до максимум 220 удара в минута. Може да се отчита и показва актуалната сърдечна честота, която е основата за определяне на целевата честота, оценката на минималната и максималната честота, графичната индикация на зоната на актуалната честота и графическото изображение на протичането на сърдечната дейност.

прогноза за времето

Часовниците умеят въз основа на промените на атмосферното налягане, да предскажат времето за следващите няколко часа.

smartwatch

Часовникът чрез Bluetooth синхронизирате с устройства, работещи под системата Android и IOS.

Хронограф

Хронографът дава възможност да се измерват интервали от време.

Предупреждение за бездействие

Въз основа на данните, получени от сензорите за движение, часовникът предупреждава за необходимостта от извършване на дейност така, че да постигнете планирания енергиен разход.

Предупреждение за питеен режим

Часовникът ви предупреждава в редовни интервали за необходимостта от хидратация на организма, с което се осигуряват оптимални условия за тренировъчния процес.

Водоустойчивост: 30M/3ATM

"Часовници с означена водоустойчивост 30М/3ATM са предназначени за случаен контакт с вода (измиване на автомобила, дъжд). 30M/3ATM означава степента на водоустойчивост, стандартизирани по норма ISO 2281. ISO тестовете включват температурни промени, дълбочина, налягане (вода, въздух) по различно време в покой и при манипулация с оперативната част на часовника."

Стъкло: gorilla glass

Стъкълцата на американската компания Corning са изключително устойчиви на надраскване, драскотини и също така постигат отлични резултати в устойчивост на напукване. Техните свойства постоянно се подобряват. В момента топ моделът е стъклото Gorilla Glass Victus, което се справя с падане от 2 метра височина без увреждане.

Оценете този продукт

За сега никакви оценки.

Имам въпрос относно продукта

За сега никакви въпроси.

На връщане на стоката имате 30 дневен срок от връчването му. Ако се случи, че продукта, който сте поръчали от нас не е по ваш вкус, или поради някаква причина не ви удовлетворява, без риск можете да ни го изпратите обратно.

Веднага след получаването на стоката, която сте решили да върнете, ще проверим нейното състояние и ако продуктът не показва следи от носене, не е повреден и неговата опаковка  е камплектна, ще пристъпиме към връщане на парите на банковата ви сметка. Ако стоката не е върната в оригиналната опаковка, с липсващи документи и етикети, на нея са забележими следи от употреба или е повредена по друг начин, запазваме си правото да откажем връщането на дадената стока.

Моля, обърнете внимание, че разходите свързани с доставката на стоката на нашия адрес, се заплащат от клиента. За щети или загуба на стоката по време на превоза, нашата компания не носи последствия. Затова винаги, заради евентуална рекламация към превозвача, запазете пощенската разписка от пратката.