Черният цвят е ненадминат. Тези 6 черни часовника трябва да притежавате

Michal Pindura 0 24.09.2018

Na čiernu nič nemá. Platí to aj pre hodinky.

Колкото и да се опитват останалите цветове, при модните творци магичният черен цвят не отстъпва на никой друг и покорява всички бързо променящи се тенденции.  Питате се защо? Ако набързо се замислим, кои цветове си пасват и не си пречат взаимно, в тази наша малка битка черният цвят е суверенен победител. Не се налага да сте моден гуру за да откриете в черния цвят универсалния цвят, който може да бъде спортен, елегантен, луксозен, придаващ по-слаб вид, контрастен и ненатрапчив. Има ли друг такъв цвят?

Дори и в сферата на часовниците заема неподвластният на времето черен цвят доминантна позиция. Трудно ще намерите марка, която при създаването на дизайна да е успяла да го избегне. Не се налага дълго да се търсят доводи, защо това е точно така. Клиентите и клиентките са влюбени в черния цвят и го изискват. Черните часовници са отличен моден аксесоар, но в много, повечето социални случаи, и задължително оборудване.  Без да се взима предвид годишния сезон и с какво точно сте облечени, на тъмната красота на черния часовникът можете винаги да се доверите.

Черните часовници предлагат на жените и мъжете стотици различни изработки, стилове и десетки материали, като всеки един си има своя чар и различност. В следващите редове ще намерите актуалния подбор на най-доброто от категорията черни часовници. Вдъхновете се:

ЧЕРНИ ЧАСОВНИЦИ ЗА МЪЖЕ

1. TIMEX WATERBURY CLASSIC CHRONOGRAPH 40MM LEATHER STRAP WATCH TW2R71800

TIMEX WATERBURY CLASSIC CHRONOGRAPH 40MM LEATHER STRAP WATCH TW2R71800

Мъжките часовници Timex от колекция Waterbury, без значение от цветовата изработка, са  удар в десетката.  За черния хронометър TW2R71800 това важи още повече и е изключително лесно да се разбере, защо. Моделът със спортно настроение с три регистъра и показател за дата заложи на ефективността, която  изобщо не е смущаваща в комбинация с официално облекло. Бонус е и патентованата система Indiglo, чиито плюсове ще оцените, когато навън започне да се смръква.

2. POLICE CAVERN PL15396JSB/57M

Италиански стил преплетен с готика. Точно в тези води се чувстват дизайнерите на марка Police най-сигурни. Централният елемент на тайнствения модел с три стрелки Cavern е четирираменен кръст, който по циферблата е допълнен с тематични средновековни флорални мотиви и ненатрапчиви цифри с изключително добре подбран шрифт.  Контрастните стрелки, попълнени с бял цвят са достатъчно широки, така че на черната и тъмно сивата основа да не се губят.  Ако търсите часовник, който да подчертае вашата личност и не се боите да вървите срещу тълпата, то точно сега ги открихте.

3. TISSOT GENTLEMAN SWISSMATIC T098.407.36.052.00

TISSOT GENTLEMAN SWISSMATIC T098.407.36.052.00

В привличането на внимание, автоматът на Tissot е изцяло противоположен спрямо предходния модел. Не казваме, че ще остане незабелязан, но неговите козове са другаде.   Произведеният в Швейцария часовник предлага водоустойчивост 100M/10ATM (не подозирахте, нали?), сапфирено стъкло, което почти не може да се надраска, и вътре в него се укрива механика, която е била от инженерите на Tissot поставена върху невероятния калибър Swatch Sistem51.

ČIERNE HODINKY PRE DÁMY

4. SUNDAY ROSE ALIVE PEONY DREAM SUN-S05

Изтънчени и абсолютно женствени. Часовниците от новата колекция на чешката марка Sunday Rose спечелиха сърцата на всички девойки и дами, които всяка пролет нетърпеливо очакват разцъфтяването на очарователните божури. Прецизно изработените цветя са отпечатани върху черен циферблат в приглушени винтидж нюанси, така че да не смущават елегантността на римските цифри с цвят на розово злато. Отлично е решена и каишката.  Тя е произведена от истинска кожа и върху китката се вижда само като тънка черна линия.

5. ROSEFIELD THE MERCER BLACK BLACK MBB-M43

За „mesh“ верижките вече се изказахме в други наши блогове като за постоянна тенденция. Часовниците, които са снабдени с тях, се носят отлично, съвършено копират китката и са ефирни. Грацията на  mesh-а в дизайна на модела от колекция Mercer е подкрепена със стилни стрелки и елементарни равни индекси. А за кой е подходящ този часовник според нас? Предимно за жени – почитателки на модата, предпочитащи градския стил с възможност от безпроблемно носене в корпоративна среда.

6. KERBHOLZ FRIDA BLACK MARBLE – MIDNIGHT BLACK

Ще познаете ли, коя част на немските часовници на марка Kerbholz си заслужава най-много суперлативи? Правилно, това е циферблатът. Този път обаче не получава точки за креативността на дизайнерите, но благодарение на всемогъщата майка природа.  Тя е авторът на уникалната рисунка върху парче истински мрамор и само тя стои зад това, че няма да намерите по света два еднакви екземпляра с една и съща текстура. Планирате ли да покажете уникалността на вашата личност? Повярвайте ни, по-добър часовник няма да намерите.

Не успяхме ли да подберем правилния часовник за вашия вкус? Разгледайте цялостното предложение на черни часовници от реномирани марки и си изберете най-подходящия за вас.

Добавете коментар

Коментар (0)

За сега никакво.