Гравиране

Възползвайте се от уникалната възможност за персонализиране на часовник само за 59 лв.
Благодарение на повърхностното лазерно гравиране, може да се постави текст, графичен мотив, евент. стилизирана снимка върху някои части на часовника, което ще превърне всеки часовник в неповторим оригинал.


Гравирането е възможно практически върху всяка метална част на часовника без допълнителна повърхностна обработка (напр. позлата), върху която няма друга информация гравирана от производството. Типичните места, подходящи за гравиране, са капачката, отстрани по корпуса, коронката и закопчалката на верижката. По всички тези места може да се постави гравиран текст според Вашето желание.

И как става?

Не е нищо сложно:
1. Ако искате да се възползвате от тази услуга, в детайла на продукта до бутона “В кошницата“, маркирайте гравиране.
2. На първата стъпка в кошницата ще можете да дефинирате предварително текста за гравиране.

След приключване на поръчката и заплащането на цялата сума за часовника и гравирането по нашата банкова сметка, ние ще се свържем с Вас.  Въз основа на взаимна консултация ще Ви изпратим предложението за гравиране. Веднага след като одобрите предложението, гравирането ще бъде готово до три работни дни  (ако избраният часовник е в наличност).

Общи условия на услугата:

1. Гравиране
- услугата струва 59 лв. с ДДС
- гравиран часовник не може да се върне обратно или заменя
- изисква се предварително плащаме по нашата банкова сметка

2. Продавач
- IRISIMO s. r. o. адрес: Bystrická cesta 5633/16A, Ružomberok 034 01, ЕИК: 46569014, запис в търговския списък в град ЖИЛИНА, Отдел: Sro, номер:56258/Л

3. Купувач
- физическо или юридическо лице, което закупува часовник в irisimo.bg