ROSEFIELD – Стилен часовник за жени с енергията на Ню Йорк и душата на Амстердам

Michal Pindura 0 27.02.2018

ROSEFIELD - Стилен часовник за жени с енергията на Ню Йорк и душата на Амстердам

Когато бяхме сигурни, че предложение ни на часовници за жени ще обогатят моделите на младата холандска марка Rosefield, започнахме да мислим как да Ви компанията представим възможно най-комплексно. В началото на днешния блог можеше да ползваме различни фрази и бездушни похвали, но това не си заслужават тези часовници. Искахме нещо оригинално, което да Ви примами и да привлече Вашето внимание. В това си спомнихме на нашата втора най-голяма страст след часовниците, готвенето. Часовници Rosefield и готвенето имат един общ основен принцип. Ако го правите на пълно и комбинирате качествени съставки с любов и творчество, резултат не може да бъде различен от фантастика.

Смяна на ремъците на часовници Rosefield е много бърза и лесна

След като добавихме качествени съставки, трябва да Ви обясним какво общо имат с много бързо развиваща марка, която настоящият й директор Christiaan Bekker основа преди по-малко от четири години. Смисълът е повече от символичен. В случая на марка Rosefield, това е комбинация от най-доброто, които предлагат невероятни градове с прекрасна атмосфера Амстердам и Ню Йорк. Мултикултурният Амстердам е градът, където се марка Rosefield появи през 2014 г., космополитен Ню Йорк е за дизайнери неизчерпаем източник на вдъхновение. Бихте ли казали, че от тези две „суровини“ може да възникне нещо средно?

Часовници Rosefield са необичайни поради редица причини. Първо, те са вечни. Комбинацията от минимализъм, деликатно въображение и съвременна естетика на модата е гаранция за трайността на дизайна, който респектира модните тенденции, но не е зависим от тях.

Второ, те Ви принуждават да пооправите поглед на самите часовници. Целта на създателите е да принудят клиентите да купуват часовници които могат да изглеждат на всеки един човек по различен начин. Благодарение на системата от лесно подвижни кожени каишки и гривни, можете да експериментирате с часовници Rosefield, да сменяте и тествате разни комбинации според настроението би или останалата част на вашия „outfit“, които имате моментално върху себе си. Ако искате съвсем различен часовник, Rosefield Ви го предлага. Според Christiaan Bekkar желаят модерните жени да имат повече часовници, които могат да сменят, но не искат да харчат много пари. Отговора на техните желания са цени от 170 до 300 лв.

Всеки ден можете да имате нов часовник Rosefield

И трето, часовници Rosefield принадлежи към рядка категория на модни часовници, в която цената не е по важна от качеството. Те използват изключително японски „quartz“ машинки и кожата, изработена от ремъци, идва предимно от Италия. На високото ниво е също така и тънък калъф, който почти приляга на китката Ви.

Часовници Rosefield са характеристични с висока перспектива и релаксация. В дизайна им доминират пастелни цветове с подобни нюанси, използвани от импресионист Glaude Monet. Може да се каже, че самия стил на тази компания е универсален, подходящ на ежедневно и небрежно носене, с подчертан женски аспект на двата градове, които го силно засягат. Този стил се появява във всяка една от актуално седмите серии, които са известни според известни квартали в Ню Йорк.

Ще се запознаете повече:

THE WEST VILLAGE

Часовници Rosefield The West Village

Инспирация за дизайна на модел West Village  беше равномерна част на Манхантън, където може да видим по често европейска архитектура. Часовника има тънък калъф и сатенени кожени каишки. Можем да ги познаем според металните детайли прикрепени директно към ремъците.

THE TRIBECA

Часовници Rosefield The Tribeca

С диаметър 33 милиметра, са тези модели предназначени за дами с по-малки китки, който предпочитат абсолютно минималистичен дизайн. Предлагат се варианти с кожени ремъци или с мрежести гривни.

THE SEPTEMBER ISSUE

Часовници Rosefield The September Issue

Часовник от колекция есен/зима 2017 благодари за своя „vintage“ чар на красиво изработен циферблат и луксозна кожена каишка Клеменце. Директор за художеството на марка Rosefield направи часовника уникат като сложи оригинално метално приложение. Само в тази колекция ще намерете функция за показване на дата.

THE MERCER

Часовници Rosefield The Mercer

Часовници, които е зареден с жизнения живот на известна дестинация за пазаруване. Отново може да видим трезвеността на дизайна. Красиви мрежести каишки със цвят на сребро, злато и тъмно черно.

THE UPPER EAST SIDE

Часовници Rosefield The Upper East Side

Кой от Вас е фен на сериал секс в града и не знае квартал Upper East Side? Историческата част на Ню Йорк със красиви жилищни сгради и портиери в униформи е пълна с упадък и престиж. Само часовник от тази колекция с дебелина 7 мм предлага елегантни гривни от неръждаема стомана и атрактивен циферблат от перли.

THE BOWERY

Часовници Rosefield The Bowery

Ако имате бохемски стил на живота, в който не е нужно да следвате актуална мода, но не искате да стигнете твърде далеч от класиката, ще се влюбите в  38 милиметров модел Rosefield Bowery. Ние сме впечатлени от светло сиви и розови присадени кожени каишки.

THE GRAMERCY

Часовници Rosefield The Gramercy

И най-накрая най-добрия часовник от колекцията, кръстен на малък парк който се намира на Манхатън – домът на модни дизайнери от цял свят. Калъфи с по-широки кръгове, ремъци с деликатна зърнена структура и чист циферблат са също толкова очарователни, колкото италианските архитектурни елементи в неоготическия стил на сградите в Gramercy.

Забравихме-ли нещо? Вероятно да. Ако не ви дадохме достатъчно информации от този блог, препоръчваме страхотен instagram профил на Rosefield. Ще намерите стотици идеи и съвети за включване на нашите часовници в Вашия стил.

Добавете коментар

Коментар (0)

За сега никакво.