Спортен стил и елегантност. Tissot завладява дамските сърца с нови модели за 2018 год.

Michal Pindura 0 23.07.2018

Спортен стил и елегантност. Tissot завладява дамските сърца с нови модели за 2018 год

Ако бъдем искрени, колко са жените, които избират часовник според вида механизъм? Изключително малко. Напротив, не познавам жени около мен, които не биха се зарадвали на качество, отличен дизайн и уважавана марка.  Това е и поводът, защо при създаването на нови дамски модели,  Tissot не си усложнява работата с гордостта си – автоматите часовници  Powermatic 80, а предпочита да твори кварцови модели за ежедневно носене, украсени с впечатляващи детайли, отколкото със солидна водоустойчивост. Тази стратегия привлича отлично дами, пренаситени от обичайни часовници, а то вече в продължение на дълги години.  Новите модели Tissot Flamingo и PR100 Lady Sport Chic за 2018 год. поддържат умело тази тенденция.

TISSOT FLAMINGO 2018

Дамски часовници Tissot Flamingo за 2018 год.

С настъпването на лятото, в елегантната колекция Flamingo се появиха четири нови версии. Привърженичките на сребърните нюанси ще бъдат впечатлени от два варианта от полирана неръждаема стомана, а любителките на кралския цвят ще зарадва моделът, изработен от златен, респ. розово-златен PVD. Ако малко по-високата цена не е пречка за вас, ще бъдете във възторг от преработения перлен циферблат с тънко очертание на централната част с цвят на тялото и дванадесет шлайфани диаманта, поставени на мястото на цифрите, посочващи часа.  Възвишеното впечатление подчертават асиметричните крепежни елементи на гривната, както и самата гривна. Тя е изработена от комбинация на постепенно намаляващи се пръстени  и дискретни съединения, благодарение на които часовникът изглежда като стилно бижу.

Tissot Flamingo T094.210.33.116.01

Както вече намекнахме, механизмът е задвижван от батерия. Това което обаче не сме отбелязали е, че са оборудвани с функция за предупреждение за разреждането ѝ.  Ако и на вас се е случвало, че сте искали сутринта да си сложите любимия си часовник и сте установили, че батерията е изчерпана, функцията  EOL (End Of Life) ще ви впечатли. Разбира се, подмяната на батерията няма да ви се размине, но поне предварително ще можете да си планирате отбиване при вашия часовникар.

Tissot Flamingo T094.210.33.116.00

При обикновените фешън часовници на това място вече щяхме да обсъждаме само към какъв аутфит отиват. Tissot Flamingo 2018 са отлични не само от гледна точка на външния им вид. Те предлагат ненадмината издръжливост на сапфиреното стъкло, висококачествена неръждаема стомана и доста добра водоустойчивост на ниво  50M/5ATM. Следващ бонус е възможността за микро корекция на дължината на гривната. Отделните сменяеми примки са толкова мънички, че позволяват нагаждане на дължината на гривната по вашата китка почти с милиметрова точност.

Tissot Flamingo T094.210.11.126.00

Не по-малко впечатляващи са диамантите, украсяващи циферблата. Касае се за клас Top Wesselton, което означава, че тяхната чистота, блясък и цвят отговарят на строгите бижутерийни критерии.  Tissot също така гарантира, че  произходът на диамантите е единствено от легални източници.

TISSOT PR100 LADY SPORT CHIC

Tissot PR100 Lady Sport Chic T101.910.22.116.00

И вие ли принадлежите към жените, които искат да изглеждат тип топ без значение, какво правят и къде се намират? Ако да, то точно за вас е предназначен вторият нов модел на Tissot. За разлика от моделите Flamingo, часовниците  PR100 Lady Sport Chic са по-спортни, но и малко по-големи. С диаметъра 36 мм са дори по-големи от всички предишни дамски модели PR100 включително автоматичната версия, чийто диаметър бе само 34 мм. Повишаването на размера отговаря точно на сегашните тенденции на заличаване на границите между дамските и мъжките часовници, за която писахме в една скорошна статия.

Tissot PR100 Lady Sport Chic T101.910.11.121.00

За разлика от колекцията Flamingo, при PR100 диамантите не са задължителна част от циферблата. Може да избирате сред луксозни изработки с дванадесет диаманта, вградени в квадратни легла и перлена основа, както и от версии с класически луминесцентни индекси, поставени върху отразяваща лъчите основа.

Tissot PR100 Lady Sport Chic T101.910.11.031.00

Динамичният характер на часовниците подчертава не само луминесцентните елементи, но предимно водоустойчивостта до 100M, която ги превръща в отличен спътник при случайни водни спортове.  Същевременно се справят отлично и със задачата да стоят прекрасно и в комбинация с вечерен тоалет.

Впечатли ви ли завладяващото съчетание на швейцарска прецизност и стилен дамски дизайн? Разгледайте новите модели Tissot Flamingo и PR100 Lady Sport Chic за 2018 год. в нашия магазин.

Източник: Tissot

Добавете коментар

Коментар (0)

За сега никакво.