334,00 лв
225,00 лв
последна бройка в наличност
ДОСТАВКА: 3-5 работни дни
РАЗМЕРИ

Първо проверете, след това заплатете. Всяка пратка от нашия магазин можете да отворите директно пред куриера и да проверите съдържанието ѝ още преди да я приемете. Тази възможност важи само за начин на доставка ECONT - куриер.

Намери ли сте по-добра цена? Ние ще Ви направим предложение

Основни характеристики

Марка CARRERA
Модел CARRERA 1014/S 003/2K
Гаранция 2 години
Характеристики СЕ маркировка / UV 400 / Много гъвкави страни / Антирефлексно покритие
Цвят на лещата (данни на производителя) GREY ANTIREFLEX
Предназначение мъжки
Вид очила слънчеви
Тегло 31 g

Рамка

Тип на рамката Цялостна рамка
Материал пластмаса
Цвят на рамката черна
Ефект матов
Ширина на моста 10 mm
Дължина на рамената 135 mm
Форма на рамката Aviator
Ширина на рамката 146 mm

Лещи

Категория на защита 3
Цвят на стъклата тъмно сив
Материал поликарбонат
Разстояние между зениците 64 mm
Височина на стъклото 50 mm

Опаковка

 • оригинална опаковка CARRERA
 • официална гаранция

Параметри

СЕ маркировка

Очила с маркировка CE отговарят на европейските изисквания за качество на UV филтъра, пропускливостта на слънчевата светлина, оптичната точност, конструкцията на рамката и използването на антиалергичен материал. Тези очила съотвестват на европейската Директива 89/686/ЕИО и отговарят на стандартите STN EN ISO 12312-1.

UV 400

Маркировката UV 400 означава филтър, който абсорбира 100 % UV светлина. Лещите със защитен филтър UV 400 предпазват очите от UVA, UVC и UVB светлина. UV филтрът се намира в материала на лещите на очилата и е напълно независим от степента на тонирането.

Много гъвкави страни

Болезнените притиснати места ще останат в миналото благодарение на меките дръжки, които може да се оформят според индивидуалните изисквания.

Антирефлексно покритие

Антирефлексното покритие намалява смущаващите отблясъци и повишава визуалния комфорт. Предотвратява отразяването върху повърхността на лещата и подобрява пропускането на светлина през лещата до 98 %. Потребителите, използващи очила с антирефлексно покритие, са по-добре предпазвани от смущаващите отражения на падащата светлина върху оптичната повърхност, благодарение на което при тях се намалява цялостната умора на очите по време на работа, шофиране, спорт или работа с компютър.

Категория на защита: 3

Тъмно оцветени лещи (пропускливост на видимата светлина 8 - 18 %). Висока защита от слънчева светлина. Това е най-типичният слънчев фактор, подходящ за обичайно ползване при интензивна слънчева светлина. 

Какъв размер очила носите? Въпреки, че размерът 'M' е почти универсален, и най-вероятно ще бъде правилният избор и за вас, но ако искате очилата да ви седят наистина добре, следвайте нашите съвети. За целта ще ви бъде достатъчна дебитна или кредитна карта.

 • Ширина на рамката
  146 mm
 • Дължина на рамената
  135 mm
 • Височина на стъклото, Разстояние между зениците
  50 mm 64 mm
 • Ширина на моста
  10 mm
 • кредитна карта
  (86 × 54 mm)

Оценете този продукт

За сега никакви оценки.

Имам въпрос относно продукта

За сега никакви въпроси.

На връщане на стоката имате 30 дневен срок от връчването му. Ако се случи, че продукта, който сте поръчали от нас не е по ваш вкус, или поради някаква причина не ви удовлетворява, без риск можете да ни го изпратите обратно.

Веднага след получаването на стоката, която сте решили да върнете, ще проверим нейното състояние и ако продуктът не показва следи от носене, не е повреден и неговата опаковка  е камплектна, ще пристъпиме към връщане на парите на банковата ви сметка. Ако стоката не е върната в оригиналната опаковка, с липсващи документи и етикети, на нея са забележими следи от употреба или е повредена по друг начин, запазваме си правото да откажем връщането на дадената стока.

Моля, обърнете внимание, че разходите свързани с доставката на стоката на нашия адрес, се заплащат от клиента. За щети или загуба на стоката по време на превоза, нашата компания не носи последствия. Затова винаги, заради евентуална рекламация към превозвача, запазете пощенската разписка от пратката.