221,00 лв *
180,00 лв
Най-ниска цена за последните 30 дни: 180,00 лв **
На склад 5+ бр Промоционална цена до 30.06.2024
ДОСТАВКА: 3-4 работни дни

Намери ли сте по-добра цена? Ние ще Ви направим предложение

Две интегрирани камери

В допълнение към предната камера, която е идеална за видео разговори, в часовника Cally CL004 ще намерите и втора странична камера. Местоположението й е проектирано с цел подобряване на резултатите от дистанционното снимане и подобряване на ергономичността при снимане на околностите.

BPA Free

Като едни от малкото детски умни часовници на пазара, моделите Cally CL004 притежават валиден REACH сертификат, който гарантира, че не съдържат вредни вещества BPA и други съединения, които биха могли да навредят на чувствителната детска кожа.

Още повече възможности за комуникация

Новото поколение часовници Cally поддържа популярните приложения WeChat и Google Translate. С WeChat вашето дете може да изпраща текстови съобщения и гласови съобщения.. Благодарение на Google Translate то разполага и с невронна услуга за превод, достъпна директно в часовника му, която ще му помогне да преведе думи или цели документи на повече от 100 езика за няколко секунди.

Дълъг живот на батерията

Забравете за ежедневното зареждане и тревогите дали часовникът няма да се изтощи през деня. Благодарение на литиево-йонната батерия с капацитет до 1000 mAh, смарт часовникът Cally изисква зареждане след приблизително три дни нормална употреба.

Обаждайте се един на друг

Възможността да извършвате и получавате двупосочни гласови повиквания е чудесен начин да се свържете с детето си и да бъдете до него, когато има нужда от вас или просто иска да ви чуе. Поставете SIM карта с активиран трансфер на данни в часовника и се свържете с детето си по всяко време. Високоговорителят с високо ниво на звука може да се справи дори с много шумна среда. Часовникът може да съхранява до 30 телефонни номера на важни за детето хора.

Да се виждате е още по-яко

Искате ли да знаете в каква среда и компания е вашето дете? Обадете му се с помощта на вградената широкоъгълна HD камера и се уверете, че е в безопасност. Висококачественият микрофон вярно предава звуците от заобикалящата ви среда, така че можете да разтоварите стреса, породен от опасенията за детето, с видео разговор.

Непознати номера? Те нямат шанс!

Не искате ли детето ви да звъни на непознати номера и да му се обажда непознат? Просто блокирайте непознати номера и ще може да осъществяви обаждания само с контакти, запазени в телефонния указател.

Постоянна връзка с гласови и текстови съобщения

Общувайте заедно, забавлявайте се, бъдете заедно дори от разстояние. Можете да използвате текстови и гласови съобщения, за да изпращате бързи връзки, когато обаждането не е възможно или може да е неудобно. Изпращайте съобщения от приложението до часовника, където можете да им отговорите директно.

Къде се намира? GPS ще помогне

Няма по-добър помощник, когато бдите над детето си, когато не е с вас, от GPS проследяване на движение и местоположение с Wi-Fi асистенция. С помощта на приложението и фона на картата ще разберете къде точно се намира. Можете също така да бъдете уведомени веднага щом премине границите на безопасната зона, която сте задали.

Основни характеристики

Марка CALLY
Колекция Kids 4G GPS Gen 2
Модел CL004
Гаранция 2 години
Цвят черна
Водоустойчивост 30M/3ATM
Съвместимост IOS / Android
Дисплей IPS / тъчскрийн
Език на приложението EN / DE / SK / CZ / HU / PL / FR / ES / IT / SL / FI / EL / RO / SV
Предназначение детски
Тип smart
Резолюция на екрана 240x280 px
Капацитет на батерията 1000 mAh
Вътрешна памет 4 GB
Издръжливост на батерията - стандартен режим (дни) 3-4

КАИШКА

Материал пластмаса
Тип закопчаване Стандартно закопчаване

КОРПУС

Цвят на корпуса черен тон
Материал пластмаса
Форма квадратни

Опаковка

 • оригинална опаковка CALLY
 • официална гаранция

Функции

Хронограф, Аларма, калкулатор, крачкомер, предпрограмиран календар, smartwatch, Не съдържа BPA, Обаждане, Снимане, Отдалечено снимане, Отдалечено подслушване, Видеоразговор, GPS локализация, SIM карта, SOS бутон, GEO ограда, Аудио рекордер, Телефонен указател, SMS съобщения, Разписание на учебните часове, Музикален плейър, Видео плейър, Функция Не ме безпокойте, Отдалечено изключване, Интегрирана предна и странична камера, Translator
Подробно описание на функциите

Защо да пазарувате в IRISIMO

 • Оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз
 • Собствен склад
 • Професионално обучен персонал
 • Присъстваме на пазара почти 20 години
 • Експресна доставка
 • Безплатно скъсяване на верижка
 • Ние сме магазин, проверен от клиентите
 • Гравиране и подаръчно опаковане
 • Безплатно послание
 • Лесна замяна и връщане на стоки
 • Безплатни бонус услуги към определени продукти
 • Предлагане на ексклузивни стоки
 • Безопасни онлайн плащания
why_us

Подробно описание на функциите

Материал на корпуса: пластмаса

Предимно от каучук, смоли или силикон. Този вид материал има висока степен на гъвкавост е антиалергичен, водоустойчив и не абсорбира потта.

Материал на каишката: пластмаса

Повечето от каучук, смола или силикон. Този тип каишка се характеризира с висока еластичност, е антиалергична, водоустойчива и не абсорбира потта. Не е хладна и добре се адаптира към китката.

Хронограф

Хронографът дава възможност да се измерват интервали от време.

Аларма

Част от часовника е будилник, който може да се настрои на различни времена. При активация будилникът звъни.

калкулатор

Възможност за използването на прости математически операции като събиране, изваждане, умножение, деление.

крачкомер

Сензорна спортна функция, използваща вграден триаксиален акселерометър. Крачкомерът може да се пусне ръчно или автоматично, когато започнете да ходите или бягате. Върху дисплея се показва общият брой крачки за час, като можете да настроите общо от 1000 до 50 000 крачки, и когато постигнете вашия избор, ще бъдете уведомени за това със звуков сигнал. Върху циферблата на часовника се показва и протичането на ходенето, предупреждавайки за недостатъчна активност.

предпрограмиран календар

Дисплея показва текущата дата. Е предпрограмиран, така че не е необходимо да се настройват къси и дълги месеци и високосните години. Повечето от часовниците са предварително програмирани чак до 2099та година.

smartwatch

Часовникът чрез Bluetooth синхронизирате с устройства, работещи под системата Android и IOS.

Не съдържа BPA

Безопасността на децата е от първостепенно значение. Можете да бъдете сигурни, че пластмасовите части на часовника не съдържат BPA вещества нито други съединения, които би могли да навредят на чувствителната детска кожа.

Обаждане

Благодарение на двупосочните гласови повиквания можете да се свържете с детето си и винаги да му бъдете на разположение.

Снимане

С помощта на вградената камера е възможно да правите снимки на всичко около вас или висококачествени селфита.

Отдалечено снимане

Имайте отличен преглед на това, какво прави Вашето дете и къде се намира. Използвайте тази функция, за да активирате дистанционно камерата на часовника и да направите снимка, която можете да видите веднага.

Отдалечено подслушване

Искате ли да знаете какво се случва около Вашето дете? Активирайте дистанционно микрофона на часовника и ще научите всичко.

Видеоразговор

Направете телефонно обаждане с помощта на вградената HD камера, която ви осигурява висококачествено изображение.

GPS локализация

Локализирайте местоположението на Вашето дете с помощта на сателитна GPS технология и точните координати.

SIM карта

Часовникът има слот за SIM карта, която позволява достъп до данни и други услуги на телефонния оператор.

SOS бутон

Когато детето Ви се окаже в опасност или в ситуация, в която не може да се справи само, чрез бързо натискане на бутона SOS ще изпрати сигнал за спешни случаи на предварително въведения телефонен номер.

GEO ограда

Можете да определите областта, в която може да се движи Вашето дете. Ще получите известие по мобилния Ви телефон, когато детето напусне определената област.

Аудио рекордер

Страхотна функция за забравящите. Във вътрешната памет е възможно да записвате и запазвате гласови бележки, инструкции на учителя, но и всякакви други звуци.

Телефонен указател

Определете кой може да се обажда на часовника. Създайте телефонен указател в приложението и чужди номера ще бъдат автоматично блокирани.

SMS съобщения

Кратките текстови съобщения могат не само да се четат, но и да се отговаря на тях и да се създават директно от часовника.

Разписание на учебните часове

Можете да подготвите училищния график в удобството на приложението и детето ще може да го провери по всяко време на дисплея на часовника.

Музикален плейър

Часовникът е готов да се трансформира в преносим музикален плейър. Вграден високоговорител ще осигури висококачествен звук.

Видео плейър

Нямате нужда от таблет или мобилен телефон, за да възпроизвеждате любимите си видеоклипове. Качете ги на часовника и вашето дете винаги ще ги носи със себе си.

Функция Не ме безпокойте

Не искате детето ви да бъде безпокоено от приятелите си, когато трябва да се съсредоточи върху училището? Активирайте тази функция в приложението и часовникът няма да бъде достъпен за входящи обаждания или съобщения.

Отдалечено изключване

Ако смятате, че часовникът може да смущава или разсейва Вашето дете, можете да го изключите дистанционно по всяко време.

Интегрирана предна и странична камера

Часовникът съдържа две камери. Предната е идеална за видео разговори и селфита, страничната е за снимане на околностите и можете да я използвате и за отдалечено снимане.

Translator

Услугата Google Translate е готова да ви помогне да преведете думи или цели документи на повече от 100 езика за секунди.

Водоустойчивост: 30M/3ATM

"Часовници с означена водоустойчивост 30М/3ATM са предназначени за случаен контакт с вода (измиване на автомобила, дъжд). 30M/3ATM означава степента на водоустойчивост, стандартизирани по норма ISO 2281. ISO тестовете включват температурни промени, дълбочина, налягане (вода, въздух) по различно време в покой и при манипулация с оперативната част на часовника."

Тип закопчаване: Стандартно закопчаване

Най-разпространеният начин за закопчаване, което се използва предимно при кожени и силиконови каишки. Закопчалката просто закопчете в желагтелния отвор според нуждата.

Този продукт не е медицинско изделие и не е предназначен за диагностициране, лечение или предотвратяване на каквото и да е заболяване. Записаните данни и резултатите от мониторинга са само ориентировъчни.

Оценете този продукт

За сега никакви оценки.

Имам въпрос относно продукта

За сега никакви въпроси.

На връщане на стоката имате 30 дневен срок от връчването му. Ако се случи, че продукта, който сте поръчали от нас не е по ваш вкус, или поради някаква причина не ви удовлетворява, без риск можете да ни го изпратите обратно.

Веднага след получаването на стоката, която сте решили да върнете, ще проверим нейното състояние и ако продуктът не показва следи от носене, не е повреден и неговата опаковка  е камплектна, ще пристъпиме към връщане на парите на банковата ви сметка. Ако стоката не е върната в оригиналната опаковка, с липсващи документи и етикети, на нея са забележими следи от употреба или е повредена по друг начин, запазваме си правото да откажем връщането на дадената стока.

Моля, обърнете внимание, че разходите свързани с доставката на стоката на нашия адрес, се заплащат от клиента. За щети или загуба на стоката по време на превоза, нашата компания не носи последствия. Затова винаги, заради евентуална рекламация към превозвача, запазете пощенската разписка от пратката.

Препоръчителни аксесоари

CALLY TG-CALLY-GEN2
На склад
16,00 лв
CALLY BAND CL006strap
На склад
20,00 лв

* Това е цената, на която стоката се предлага за продажба от производителя, или цената, която производителят посочва като препоръчителна за крайни клиенти и на която обикновено се продава.

** Това е референтна цена, т.е. най-ниската цена, на която стоките са били продавани от продавача през последните 30 дни преди отстъпката.

180,00 лв