221,00 лв
На склад 5+ бр НОВО
ДОСТАВКА: 3-5 работни дни

Намери ли сте по-добра цена? Ние ще Ви направим предложение

Основни характеристики

Марка CALLY
Колекция Kids 4G GPS Gen 2
Модел CL005
Гаранция 2 години
Цвят синя
Водоустойчивост 30M/3ATM
Съвместимост IOS / Android
Резолюция на екрана 240x280 px
Дисплей IPS / тъчскрийн
Капацитет на батерията 1000 mAh
Издръжливост на батерията - стандартен режим (дни) 3-4
Език на приложението EN / DE / SK / CZ / HU / PL / FR / ES / IT / SL / BG / FI / EL / RO / SV
Вътрешна памет 4 GB
Предназначение детски
Тип smart
Тегло 60 g

КАИШКА

Материал пластмаса
Тип закопчаване Стандартно закопчаване

КОРПУС

Материал пластмаса
Форма квадратни

Опаковка

 • оригинална опаковка CALLY
 • официална гаранция

Функции

Аларма, Не съдържа BPA, Снимане, Функция Не ме безпокойте, GEO ограда, GPS локализация, Интегрирана предна и странична камера, калкулатор, предпрограмиран календар, Музикален плейър, Видео плейър, Разписание на учебните часове, SIM карта, крачкомер, smartwatch, SMS съобщения, SOS бутон, Хронограф, Телефонен указател, Translator, Видеоразговор, Обаждане, Отдалечено снимане, Отдалечено изключване, Отдалечено подслушване, WhatsAPP, Аудио рекордер
Подробно описание на функциите

Защо да пазарувате в IRISIMO

 • Оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз
 • Собствен склад
 • Професионално обучен персонал
 • Присъстваме на пазара почти 20 години
 • Експресна доставка
 • Безплатно скъсяване на верижка
 • Ние сме магазин, проверен от клиентите
 • Гравиране и подаръчно опаковане
 • Безплатно послание
 • Лесна замяна и връщане на стоки
 • Безплатни бонус услуги към определени продукти
 • Предлагане на ексклузивни стоки
 • Безопасни онлайн плащания
why_us

Подробно описание на функциите

Материал на корпуса: пластмаса

Предимно от каучук, смоли или силикон. Този вид материал има висока степен на гъвкавост е антиалергичен, водоустойчив и не абсорбира потта.

Материал на каишката: пластмаса

Повечето от каучук, смола или силикон. Този тип каишка се характеризира с висока еластичност, е антиалергична, водоустойчива и не абсорбира потта. Не е хладна и добре се адаптира към китката.

Аларма

Част от часовника е будилник, който може да се настрои на различни времена. При активация будилникът звъни.

Не съдържа BPA

Безопасността на децата е от първостепенно значение. Можете да бъдете сигурни, че пластмасовите части на часовника не съдържат BPA вещества нито други съединения, които би могли да навредят на чувствителната детска кожа.

Снимане

С помощта на вградената камера е възможно да правите снимки на всичко около вас или висококачествени селфита.

Функция Не ме безпокойте

Не искате детето ви да бъде безпокоено от приятелите си, когато трябва да се съсредоточи върху училището? Активирайте тази функция в приложението и часовникът няма да бъде достъпен за входящи обаждания или съобщения.

GEO ограда

Можете да определите областта, в която може да се движи Вашето дете. Ще получите известие по мобилния Ви телефон, когато детето напусне определената област.

GPS локализация

Локализирайте местоположението на Вашето дете с помощта на сателитна GPS технология и точните координати.

Интегрирана предна и странична камера

Часовникът съдържа две камери. Предната е идеална за видео разговори и селфита, страничната е за снимане на околностите и можете да я използвате и за отдалечено снимане.

калкулатор

Възможност за използването на прости математически операции като събиране, изваждане, умножение, деление.

предпрограмиран календар

Дисплея показва текущата дата. Е предпрограмиран, така че не е необходимо да се настройват къси и дълги месеци и високосните години. Повечето от часовниците са предварително програмирани чак до 2099та година.

Музикален плейър

Часовникът е готов да се трансформира в преносим музикален плейър. Вграден високоговорител ще осигури висококачествен звук.

Видео плейър

Нямате нужда от таблет или мобилен телефон, за да възпроизвеждате любимите си видеоклипове. Качете ги на часовника и вашето дете винаги ще ги носи със себе си.

Разписание на учебните часове

Можете да подготвите училищния график в удобството на приложението и детето ще може да го провери по всяко време на дисплея на часовника.

SIM карта

Часовникът има слот за SIM карта, която позволява достъп до данни и други услуги на телефонния оператор.

крачкомер

Сензорна спортна функция, използваща вграден триаксиален акселерометър. Крачкомерът може да се пусне ръчно или автоматично, когато започнете да ходите или бягате. Върху дисплея се показва общият брой крачки за час, като можете да настроите общо от 1000 до 50 000 крачки, и когато постигнете вашия избор, ще бъдете уведомени за това със звуков сигнал. Върху циферблата на часовника се показва и протичането на ходенето, предупреждавайки за недостатъчна активност.

smartwatch

Часовникът чрез Bluetooth синхронизирате с устройства, работещи под системата Android и IOS.

SMS съобщения

Кратките текстови съобщения могат не само да се четат, но и да се отговаря на тях и да се създават директно от часовника.

SOS бутон

Когато детето Ви се окаже в опасност или в ситуация, в която не може да се справи само, чрез бързо натискане на бутона SOS ще изпрати сигнал за спешни случаи на предварително въведения телефонен номер.

Хронограф

Хронографът дава възможност да се измерват интервали от време.

Телефонен указател

Определете кой може да се обажда на часовника. Създайте телефонен указател в приложението и чужди номера ще бъдат автоматично блокирани.

Translator

Услугата Google Translate е готова да ви помогне да преведете думи или цели документи на повече от 100 езика за секунди.

Видеоразговор

Направете телефонно обаждане с помощта на вградената HD камера, която ви осигурява висококачествено изображение.

Обаждане

Благодарение на двупосочните гласови повиквания можете да се свържете с детето си и винаги да му бъдете на разположение.

Отдалечено снимане

Имайте отличен преглед на това, какво прави Вашето дете и къде се намира. Използвайте тази функция, за да активирате дистанционно камерата на часовника и да направите снимка, която можете да видите веднага.

Отдалечено изключване

Ако смятате, че часовникът може да смущава или разсейва Вашето дете, можете да го изключите дистанционно по всяко време.

Отдалечено подслушване

Искате ли да знаете какво се случва около Вашето дете? Активирайте дистанционно микрофона на часовника и ще научите всичко.

WhatsAPP

Използвайки WhatsApp, детето може да изпраща текстови съобщения и гласови съобщения, да извършва разговори и видео разговори, да споделя снимки и други медии.

Аудио рекордер

Страхотна функция за забравящите. Във вътрешната памет е възможно да записвате и запазвате гласови бележки, инструкции на учителя, но и всякакви други звуци.

Водоустойчивост: 30M/3ATM

"Часовници с означена водоустойчивост 30М/3ATM са предназначени за случаен контакт с вода (измиване на автомобила, дъжд). 30M/3ATM означава степента на водоустойчивост, стандартизирани по норма ISO 2281. ISO тестовете включват температурни промени, дълбочина, налягане (вода, въздух) по различно време в покой и при манипулация с оперативната част на часовника."

Тип закопчаване: Стандартно закопчаване

Най-разпространеният начин за закопчаване, което се използва предимно при кожени и силиконови каишки. Закопчалката просто закопчете в желагтелния отвор според нуждата.

Оценете този продукт

За сега никакви оценки.

Имам въпрос относно продукта

За сега никакви въпроси.

На връщане на стоката имате 30 дневен срок от връчването му. Ако се случи, че продукта, който сте поръчали от нас не е по ваш вкус, или поради някаква причина не ви удовлетворява, без риск можете да ни го изпратите обратно.

Веднага след получаването на стоката, която сте решили да върнете, ще проверим нейното състояние и ако продуктът не показва следи от носене, не е повреден и неговата опаковка  е камплектна, ще пристъпиме към връщане на парите на банковата ви сметка. Ако стоката не е върната в оригиналната опаковка, с липсващи документи и етикети, на нея са забележими следи от употреба или е повредена по друг начин, запазваме си правото да откажем връщането на дадената стока.

Моля, обърнете внимание, че разходите свързани с доставката на стоката на нашия адрес, се заплащат от клиента. За щети или загуба на стоката по време на превоза, нашата компания не носи последствия. Затова винаги, заради евентуална рекламация към превозвача, запазете пощенската разписка от пратката.

Препоръчителни аксесоари

CALLY BAND CL004strap
На склад
20,00 лв
CALLY BAND CL005strap
На склад
20,00 лв
CALLY BAND CL006strap
На склад
20,00 лв