573,00 лв
402,00 лв
Промоционална цена до 18.12.2022
ДОСТАВКА: 1-2 седмици
Безплатен транспорт

Всеки часовник може да бъде уникален. Възползвайте се от нашата услуга за повърхностно лазерно гравиране и персонализирайте часовника по Ваше желание или вкус. Точната форма на гравирането и местоположението му посочете директно в кошницата. Всяко желание за гравиране ще консултираме с Вас, за да постигнем колкото се може най-добър резултат.
Условия:
1. Гравиран часовник не може да се върне обратно.
2. Изисква се предварително плащане.
Доставка: 3 работни дни след одобряването на предложението за гравиране. Искам да науча повече

Основни характеристики

Марка HUAWEI
Колекция HUAWEI WATCH GT 3
Модел 55027150
Гаранция 2 години
Цвят бежова
Захранване безжично захранване
Водоустойчивост 50M/5ATM
Стъкло gorilla glass
Спортни режими > 100
Съвместимост IOS / Android
Резолюция на екрана 466x466 px
Дисплей тъчскрийн / always on / AMOLED
Капацитет на батерията 292 mAh
Издръжливост на батерията - стандартен режим (дни) 7
Език на приложението EN / DE / SK / CZ / HU / PL / FR / ES / IT / HR / SL / BG / ET / FI / EL / LT / LV / RO / SV
Вътрешна памет 4 GB
Предназначение дамски
Тип smart
Тегло 300 g

КАИШКА

Материал кожа
Тип закопчаване Стандартно закопчаване
Ширина 20 mm

КОРПУС

Цвят на корпуса златен тон
Материал пластмаса / неръждаема стомана
Форма кръгли
Диаметър 42 mm
Дебелина 10 mm

Опаковка

  • оригинална опаковка HUAWEI
  • официална гаранция

Функции

Барометър (260 / 1.100 hPa) , Bluetooth обаждане, Аларма за буря, Ежедневен аларма, Дихателни упражнения, GPS навигация, Графики на прилива и отлива, Интелигентно събуждане, Интензитет на светлината, калориметър, Менструален календар, крачкомер, Измерване на кислорода в кръвта, Измерване на сърдечната дейност, Измерване на стрес, Измерване на телесната температура, Мониторинг на съня, NFC, Нотификации, прогноза за времето, Променящ се дизайн на циферблата , Route back, smartwatch, Спортни режими, Хронограф, Анализ на тренировка, Предупреждение за бездействие, Предупреждение за питеен режим, Изгрев/запад на слънцето, Функции за тренировка
Подробно описание на функциите

Подробно описание на функциите

Материал на корпуса: пластмаса

Предимно от каучук, смоли или силикон. Този вид материал има висока степен на гъвкавост е антиалергичен, водоустойчив и не абсорбира потта.

Материал на корпуса: неръждаема стомана

Неръждаема стомана 316L (Stainless steel) е много издръжлив материал, който не може да бъде практически унищожен. Е твърда (не се огъва, и не се чупи), цветно стабилна, антиалергична (не реагира с телесни течности и затова не освобождава в кожата и тялото никакви метални елементи) и има антикорозионна повърхност (повърхността е устойчива на окисляване и корозия. Също така е устойчива в сладка и солена вода).

Захранване: безжично захранване

Материал на каишката: кожа

Кожата е един от най-популярните материали, използвани за производството на часовникарски каишки. Изглежда елегантно не е хладна и много лесно се адаптира на китката.

Барометър (260 / 1.100 hPa)

Специален сензор измерва атмосферното налягане и измерените стойности се показват на дисплея на часовника. Диапазонът на измерване е 260/1100 hPa. Единицата на изобразяване е 1hPa. На дисплея се показва и графиката на атмосферното налягане. В графиката промените се показват автоматично в редовни интервали. Според промените в графиката лесно ще прогнозирате промяната на времето.

Bluetooth обаждане

Провеждате или приемате обаждания директно от вашия часовник. Благодарение на вградения репродуктор и микрофон часовникът замества безжичното hands-free и по този начин ръцете ви ще бъдат свободни и можете изцяло да се съсредоточите върху дейността, която извършвате.

Аларма за буря

В случай на внезапни промени в атмосферното налягане, часовниците със звуков сигнал предупреждават за приближаването на бури.

Ежедневен аларма

Алармата се повтаря всеки ден в определен час.

Дихателни упражнения

Намалете напрежението и понижете нивото на стрес. Пуснете си дихателните упражнения, следвайте инструкциите върху дисплея на часовника и ще се чувствате много по-добре.

GPS навигация

Часовниците са оборудвани с GPS навигация

Графики на прилива и отлива

На дисплея на часовника е показано актуалното състояние на прилива и отлива с една проста графика. Това изображение изхожда от актуалната фаза на лунната. С въвеждането на географската ширина и дължина на мястото, където се намирате ще установите актуалното състояние.

Интелигентно събуждане

Интензитет на светлината

калориметър

Часовници изчисляват консумацията на калории по време на тренировка.

Менструален календар

крачкомер

Сензорна спортна функция, използваща вграден триаксиален акселерометър. Крачкомерът може да се пусне ръчно или автоматично, когато започнете да ходите или бягате. Върху дисплея се показва общият брой крачки за час, като можете да настроите общо от 1000 до 50 000 крачки, и когато постигнете вашия избор, ще бъдете уведомени за това със звуков сигнал. Върху циферблата на часовника се показва и протичането на ходенето, предупреждавайки за недостатъчна активност.

Измерване на кислорода в кръвта

Измерване на сърдечната дейност

С помощта на вградения оптичен сензор се следи сърдечната дейност до максимум 220 удара в минута. Може да се отчита и показва актуалната сърдечна честота, която е основата за определяне на целевата честота, оценката на минималната и максималната честота, графичната индикация на зоната на актуалната честота и графическото изображение на протичането на сърдечната дейност.

Измерване на стрес

Измерване на телесната температура

Мониторинг на съня

След активиране следи и записва избраните телесни функции по време на спане. Въз основа на запаметените данни от сензора за движение и сензора за сърдечен ритъм, в приложението може да се анализира протичането и качеството на съня, както и да се установи приблизителната причина на сутрешната умора.

NFC

Безжичната технология NFC (Near Field Communication) позволява безконтактни плащания или бързо свързване към други подобно оборудвани устройства.

Нотификации

Смарт часовниците умеят да ви предупредят със звуков сигнал за получено съобщение или събитие. Нотификациите може да се настроят за социални мрежи, SMS, имейл, апликации, календар и аларма.

прогноза за времето

Часовниците умеят въз основа на промените на атмосферното налягане, да предскажат времето за следващите няколко часа.

Променящ се дизайн на циферблата

Променяйте вида на циферблата лесно и бързо. Възможностите са почти неограничени и зависи само от Вас, дали ще изберете любима снимка или дизайн с циферблат на луксозен часовник.

Route back

Когато пуснете функцията Route back в началото на тренировката или разходката сред природата, часовникът запаметява маршрута, който сте изминали, и надеждно ще ви доведе обратно до мястото, от което сте тръгнали.

smartwatch

Часовникът чрез Bluetooth синхронизирате с устройства, работещи под системата Android и IOS.

Спортни режими

Хронограф

Хронографът дава възможност да се измерват интервали от време.

Анализ на тренировка

Изобразяване на подробни данни за тренировката, включително състоянието на упражненията, протичането и напредъка на фитнес активността, развитие на тренировъчното натоварване, VO2MAX и изчисление на приблизителното време за регенерация на организма.

Предупреждение за бездействие

Въз основа на данните, получени от сензорите за движение, часовникът предупреждава за необходимостта от извършване на дейност така, че да постигнете планирания енергиен разход.

Предупреждение за питеен режим

Часовникът ви предупреждава в редовни интервали за необходимостта от хидратация на организма, с което се осигуряват оптимални условия за тренировъчния процес.

Изгрев/запад на слънцето

Въз основа на въведените от вас данни, географска ширина и дължина, на дисплея ще се покаже часът на изгрев и залез на слънцето.

Функции за тренировка

Цялостният набор от полезни функции включа показване на изминалото разстояние, скоростта, темпото на движението и множество други стойности, изчислени въз основа на данни, получени от GPS и акселерометъра. Функциите предоставят преглед на времето (изминало време, време на обиколката, дължина на обиколката, средна скорост), надморската височина (кумулативно изкачване, кумулативно спускане, скорост на изкачването/спускането), изгорените калории и сърдечната честота.

Водоустойчивост: 50M/5ATM

"Часовницис с означена водоустойчивост 50М/5ATM са предназначени за случаен контакт с вода (измиване на автомобила, дъжд), за повърхно плуване без потапяне. 50M/5ATM означава степента на водоустойчивост, стандартизирани по норма ISO 2281. ISO тестовете включват температурни промени, дълбочина, налягане (вода, въздух) по различно време в покой и при манипулация с оперативната част на часовника."

Стъкло: gorilla glass

Стъкълцата на американската компания Corning са изключително устойчиви на надраскване, драскотини и също така постигат отлични резултати в устойчивост на напукване. Техните свойства постоянно се подобряват. В момента топ моделът е стъклото Gorilla Glass Victus, което се справя с падане от 2 метра височина без увреждане.

Тип закопчаване: Стандартно закопчаване

Най-разпространеният начин за закопчаване, което се използва предимно при кожени и силиконови каишки. Закопчалката просто закопчете в желагтелния отвор според нуждата.

Оценете този продукт

За сега никакви оценки.

Имам въпрос относно продукта

За сега никакви въпроси.

На връщане на стоката имате 30 дневен срок от връчването му. Ако се случи, че продукта, който сте поръчали от нас не е по ваш вкус, или поради някаква причина не ви удовлетворява, без риск можете да ни го изпратите обратно.

Веднага след получаването на стоката, която сте решили да върнете, ще проверим нейното състояние и ако продуктът не показва следи от носене, не е повреден и неговата опаковка  е камплектна, ще пристъпиме към връщане на парите на банковата ви сметка. Ако стоката не е върната в оригиналната опаковка, с липсващи документи и етикети, на нея са забележими следи от употреба или е повредена по друг начин, запазваме си правото да откажем връщането на дадената стока.

Моля, обърнете внимание, че разходите свързани с доставката на стоката на нашия адрес, се заплащат от клиента. За щети или загуба на стоката по време на превоза, нашата компания не носи последствия. Затова винаги, заради евентуална рекламация към превозвача, запазете пощенската разписка от пратката.