Да бъдем внимателни, но да не забравяме да се радваме 😷🙂 Все още сме там за вас! Научете повече

Какво ни показа короната? Да бъдем внимателни, но да не забравяме да се радваме

ČO NÁM UKÁZALA KORONA? BUĎME OPATRNÍ, ALE NEZABÚDAJME SA TEŠIŤ

Живеем в странни временна. Още преди няколко дни Европа беше място на Земята, което не познаваше ограничения.Границите не съществуваха, пътуванията никога не са били по-евтини и проблемите – ако изобщо са съществували някакви – се наричаха предизвикателства.  Това важеше и за нашия онлайн магазин. Отваряха ни се постоянно нови и нови пазари, семейството на нашите клиенти се разрастваше задоволително и много трудно ще се сетим за един ден без идея, която би подтикнала нашия магазина с нещо по-напред.

Колко по-лесно би било на всички ни, ако не познавахме короната… Всички знаем, че за старите златни времена винаги си спомняме, но трябва да живеем за днешния ден, защото точно днес стоят пред нас предизвикателства а то истинските.

COVID-19 и нашите мерки 

Страхотно е, и нас като търговци това искрено ни радва, че по времето на покритите лица хората не са изгубили желанието за красиви и качествени неща. И точно това е за нас предизвикателство номер едно да сме способни да удовлетворяваме вашите мечти дори и сега, когато излизането от вкъщи не е за всекиго напълно възможно. 

Радваме се, че нашите доставчици, без които сега всичко би било невъзможно, работят на пълни обороти иблагодарение на тях успяваме да предлагаме актуалните колекции. Невероятно е и, че сроковете за доставка на стоката са почти непроменени. Повече от 4000 налични артикули са готови за незабавно изпращане и следващи 7000 садостъпни – това също така се дължи единствено на тях.

Разбира се, че докато часовниците, слънчевите очила или бижутата пристигнат до вашия дом, трябва да преминат през повече ръце, за които трябва да можем да поемем отговорност. Искаме да ви уверим, че мерките в нашата фирма са достатъчно строги и правим всичко възможно за вашата и нашата безопасност. Работим гордо и последователно с маски на лице, в ръкавици и обръщаме сериозно внимание на дезинфекцирането, а то въпреки че според Световната здравна организация  (WHO /СЗО/) способността на коронавируса да оцелява върху неодушевени предмети е много по-ниска от повърхностите, които отговарят на неговия репродуктивен цикъл. С цел по-голяма сигурност.  

Когато споменавам мерките, не мога да не спомена тези, които с гордост наричаме душата на нашата фирма – нашите колеги, колежки и външни сътрудници.  Осъзнаваме колко са важни и с какво усилие работят в момента.  Изключително много им благодаря. Същевременно им обещавам, че в режима на пестене, в който неволно трябваше да превключим, те ще бъдат последните, които ще почувстват неговите последици.

Очаквате пратка? Подгответе се отговорно 

Въпреки, че WHO /СЗО/е орган, на който ние абсолютно се доверяваме, не ще навреди, ако правим и нещо повече.  Ако имате възможност, препоръчваме ви да плащате се карта онлайнвместо плащане с наложен платеж. По този начин помагате да опазите себе си и лицето, от което поемате пратката.  Ако за подписване на бланката за приемане на пратката си подготвите  собствена химикалка, сложете си ръкавици и маска на лицето,нищо няма вече да попречи на радостта от приемането на пратката. Кажете сами, не си ли струва?

Тъй като коронавирусът неизбежно промени протичането на нашите животи и повлия върху определени процеси, обръщаме се към вас с молба за  проявяване на разбиране, ако вашата пратка малко закъснее. Всяка превантивна мярка е важна и транспортните компании имат нашата пълна подкрепа в прилагането им.  

Какво важно трябва още да знаете за вашата покупка при нас:

  • възникналата ситуация по никакъв начин не влияе върху качеството на предоставяните от нас услуги. Не забравяйте - ни сме тук за вас. 
  • приемаме и изпращаме поръчки както досега. 
  • като начин за плащане препоръчваме плащане с карта онлайн
  • молим ви за търпение, ако вашата пратка малко закъснее 
  • за замяна на неупотребявана стока постоянно разполагате със срок до 12 месеца 
  • при стоки, които не са на промоция, постоянно получавате безплатно VIP сервиз и Удължена гаранция
  • ако имате каквито и да е било въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на  info@irisimo.bg


Благодарим ви за всяка ваша поръчка. 

Юрай Беднар, CEO IRISIMO