131,00 лв *
99,00 лв
Най-ниска цена за последните 30 дни: 99,00 лв **
На склад 5+ бр Промоционална цена до 31.07.2024
ДОСТАВКА: 3-4 работни дни

Намери ли сте по-добра цена? Ние ще Ви направим предложение

Основни характеристики

Марка SPELIO
Колекция SQUARE PRO
Модел SPL007BT
Цвят розова
Водоустойчивост IP68
Съвместимост IOS / Android
Дисплей IPS / тъчскрийн
Предназначение унисекс
Тип smart
Резолюция на екрана 240x284 px
Капацитет на батерията 230 mAh
Спортни режими > 100
Издръжливост на батерията - стандартен режим (дни) 5-7

КАИШКА

Материал силикон
Тип закопчаване Стандартно закопчаване
Големина 15,5-21,5 cm
Ширина 20 mm

КОРПУС

Материал закален полимер
Форма квадратни
Дебелина 11 mm
Широчина на калъфа 34 mm
Дължина на калъфа 44 mm

Опаковка

 • оригинална опаковка SPELIO
 • официална гаранция

Функции

Bluetooth обаждане, таймер, Ежедневен аларма, Дистанционно управление на фотоапарата, калориметър, крачкомер, Измерване на кръвното налягане, Измерване на кислорода в кръвта, Мониторинг на съня, Music Control, Нотификации, Измерване на сърдечната дейност, прогноза за времето, Променящ се дизайн на циферблата , smartwatch, Спортни режими, Хронограф, Предупреждение за бездействие, Предупреждение за питеен режим
Подробно описание на функциите

Защо да пазарувате в IRISIMO

 • Оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз
 • Собствен склад
 • Професионално обучен персонал
 • Присъстваме на пазара почти 20 години
 • Експресна доставка
 • Безплатно скъсяване на верижка
 • Ние сме магазин, проверен от клиентите
 • Гравиране и подаръчно опаковане
 • Безплатно послание
 • Лесна замяна и връщане на стоки
 • Безплатни бонус услуги към определени продукти
 • Предлагане на ексклузивни стоки
 • Безопасни онлайн плащания
why_us

Подробно описание на функциите

Материал на корпуса: закален полимер

Материал на каишката: силикон

Bluetooth обаждане

Провеждате или приемате обаждания директно от вашия часовник. Благодарение на вградения репродуктор и микрофон часовникът замества безжичното hands-free и по този начин ръцете ви ще бъдат свободни и можете изцяло да се съсредоточите върху дейността, която извършвате.

таймер

Часовникът приспада от предварително зададено време до нула. След достигане на нулата часовниът сигнализира.

Ежедневен аларма

Алармата се повтаря всеки ден в определен час.

Дистанционно управление на фотоапарата

Благодарение на вграденото дистанционно управление на фотоапарата не се налага да бъдете само фотограф на останалите - мястото пред обектива можете сега да споделяте с приятелите си. Със сигурност така ще ви останат най-красивите спомени.

калориметър

Часовници изчисляват консумацията на калории по време на тренировка.

крачкомер

Сензорна спортна функция, използваща вграден триаксиален акселерометър. Крачкомерът може да се пусне ръчно или автоматично, когато започнете да ходите или бягате. Върху дисплея се показва общият брой крачки за час, като можете да настроите общо от 1000 до 50 000 крачки, и когато постигнете вашия избор, ще бъдете уведомени за това със звуков сигнал. Върху циферблата на часовника се показва и протичането на ходенето, предупреждавайки за недостатъчна активност.

Измерване на кръвното налягане

С помощта на вградения сензор, часовникът съумява да измерва ориентировъчно стойностите на кръвното налягане. Ако часовникът е свързван към телефон, измерените стойности се синхронизират в реално време с приложението.

Измерване на кислорода в кръвта

Мониторинг на съня

След активиране следи и записва избраните телесни функции по време на спане. Въз основа на запаметените данни от сензора за движение и сензора за сърдечен ритъм, в приложението може да се анализира протичането и качеството на съня, както и да се установи приблизителната причина на сутрешната умора.

Music Control

С часовниците имате по всяко време и на всякъде мигновен достъп до вашата любима музика. Натиснете бутона пусни и се потопете в тоновете, които ще повлияят върху вашите мисли, усещания и дейности.

Нотификации

Смарт часовниците умеят да ви предупредят със звуков сигнал за получено съобщение или събитие. Нотификациите може да се настроят за социални мрежи, SMS, имейл, апликации, календар и аларма.

Измерване на сърдечната дейност

С помощта на вградения оптичен сензор се следи сърдечната дейност до максимум 220 удара в минута. Може да се отчита и показва актуалната сърдечна честота, която е основата за определяне на целевата честота, оценката на минималната и максималната честота, графичната индикация на зоната на актуалната честота и графическото изображение на протичането на сърдечната дейност.

прогноза за времето

Часовниците умеят въз основа на промените на атмосферното налягане, да предскажат времето за следващите няколко часа.

Променящ се дизайн на циферблата

Променяйте вида на циферблата лесно и бързо. Възможностите са почти неограничени и зависи само от Вас, дали ще изберете любима снимка или дизайн с циферблат на луксозен часовник.

smartwatch

Часовникът чрез Bluetooth синхронизирате с устройства, работещи под системата Android и IOS.

Спортни режими

Хронограф

Хронографът дава възможност да се измерват интервали от време.

Предупреждение за бездействие

Въз основа на данните, получени от сензорите за движение, часовникът предупреждава за необходимостта от извършване на дейност така, че да постигнете планирания енергиен разход.

Предупреждение за питеен режим

Часовникът ви предупреждава в редовни интервали за необходимостта от хидратация на организма, с което се осигуряват оптимални условия за тренировъчния процес.

Водоустойчивост: IP68

Степента на защита (покритие) съгласно международния стандарт ISO 20653. Защитата с маркировка IP68 изразява способността на устройството да устои на навлизането на течност при потапяне на дълбочина от 1 метър и напълно да устои на проникването на прах.

Тип закопчаване: Стандартно закопчаване

Най-разпространеният начин за закопчаване, което се използва предимно при кожени и силиконови каишки. Закопчалката просто закопчете в желагтелния отвор според нуждата.

Този продукт не е медицинско изделие и не е предназначен за диагностициране, лечение или предотвратяване на каквото и да е заболяване. Записаните данни и резултатите от мониторинга са само ориентировъчни.

Оценете този продукт

За сега никакви оценки.

Имам въпрос относно продукта

За сега никакви въпроси.

На връщане на стоката имате 30 дневен срок от връчването му. Ако се случи, че продукта, който сте поръчали от нас не е по ваш вкус, или поради някаква причина не ви удовлетворява, без риск можете да ни го изпратите обратно.

Веднага след получаването на стоката, която сте решили да върнете, ще проверим нейното състояние и ако продуктът не показва следи от носене, не е повреден и неговата опаковка  е камплектна, ще пристъпиме към връщане на парите на банковата ви сметка. Ако стоката не е върната в оригиналната опаковка, с липсващи документи и етикети, на нея са забележими следи от употреба или е повредена по друг начин, запазваме си правото да откажем връщането на дадената стока.

Моля, обърнете внимание, че разходите свързани с доставката на стоката на нашия адрес, се заплащат от клиента. За щети или загуба на стоката по време на превоза, нашата компания не носи последствия. Затова винаги, заради евентуална рекламация към превозвача, запазете пощенската разписка от пратката.

Препоръчителни аксесоари

SPELIO SPL007strap
На склад
20,00 лв
SPELIO SPL006strap
На склад
20,00 лв

* Това е цената, на която стоката се предлага за продажба от производителя, или цената, която производителят посочва като препоръчителна за крайни клиенти и на която обикновено се продава.

** Това е референтна цена, т.е. най-ниската цена, на която стоките са били продавани от продавача през последните 30 дни преди отстъпката.

99,00 лв